aku rindu

heyy peeps. haha. mcm ntah pape he titile aku kali ni kan? haha. yes! aku rindu. sgt2! aku rindu pakcik garang.. aku rindu dia sangat. and i'm still love him until today. no one can change it. haha * wipe tears* sedih lah. aku nak text dia tapi aku tahun dia tak layan number yg dia tak kenal. hmmm. sedih betul. aku rindu sangat2 kat dia. nk menangis je bila baca balik apa yg pernah aku text dgn dia. ye dia takde lah se romance mcm laki2 @ boyfie org lain tai dia hargai aku, sayang aku, cinta aku seadanya that's what make me love he more than I love myself. sobbbsss. okay. thats all. aku takde mood plus idea lagi nk berkarya penajang2. cukup samai sini. and I just wanna say that I still in love with you, Pakcik Garang. forever and ever. imissyou sayang :'(